11.06.2015 г., 12:25 ч.

Юлски нощи 

  Поезия » Еротична
862 1 4

  



             
                               

Завинаги ще помня пясъчните дюни
и нощите безумни на брега,
които приютиха онзи топъл юли
и скриха любовта ни от света.


От небосвода шепнеха звезди чаровно,
водата ласкаво отмиваше греха.
И пееха телата ни, така гръмовно,
тържествения химн на любовта!...

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??