20.10.2007 г., 11:42 ч.

Юнски огън 

  Поезия
655 0 2

    Юнски огън...
Беше онзи слънчев юни,
беше страстен летен ден.
Ти се появи в съня ми
и завинаги остана в мен.
Открих те и в реалността -
само с поглед ме плени
и ми показа любовта
в лунните нощи и жарките дни.
И пак е юни, но теб те няма.
Не останаха дори следи
от нашата любов голяма,
от сънищата ми дори.

© Близначките Симеонови Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??