28.11.2017 г., 23:08 ч.

Заклинание 

  Поезия » Любовна
452 1 2

       Ела при мен!

Ще те покрия с плаща си

и сълзите ти ще изтрия!

От хорската мълва ще те прикрия,

ще приютя сърцето плачещо!

         Ала – ела при мен!

 

      Сгуши се в мен,

да сгрея дланите студени,

да ти даря прегръдка страстна

и да целуна устните ти сластни,

да съм до теб и ти до мене!

      Ала – сгуши се в мен!

 

     Бъди до мен,

за да посрещаме зората двама,

да съживим изтлялата жарава!!!

Да я превърнем в две реки от лава

дори да пламнем, като чучела от слама!!!

    Ала, заклинам те – бъди до мен!!!

© Момчил Манов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??