7.03.2019 г., 23:11 ч.

За 8-ми Март 

  Поезия » Любовна
1121 3 1

Не те целунах в тъжната неделя.

Не и както бях си пожелал.

Написах ти безброй стихотворения,

посветих ти даже целият ми свят!

За теб е най-красивия ми стих,

който винаги разплаква.

Клетва дадох да не бъда друг,

за теб написах и най-силната молитва!

През ден, през два.

Понякога и всяка вечер.

Прегърнах те и тръгнах, помня -

Септември в мен остави белег!

И така до днес.

Поетът в мен за миг не мигна.

Макар от мен сега да си далеч -

Честит 8-ми март, любима!

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??