За Ботев
Да нямаш други богове, освен Менe!
Исус
Свеждаме
глава
пред
измислени
кумири
после
ги разпъваме –
курбан
за Вечността!
На кладата,
изгаряйки
оставят
дири –
сочейки
Великото
или
пък
подлостта…!
Все
едно…
дайте
вино…
и чалгата
да свири!!!
Стоян Койчев-Шани
© Стоян Койчев Всички права запазени