25.03.2009 г., 20:11 ч.

За да можеш да обичаш 

  Поезия » Любовна
614 0 1

 

 

 

 

Сълзите ти с устни ще попия,

мъката ти като вино ще изпия,

сърце аз ново ще ти подаря,

за да можеш да обичаш.

 

 

Спомените ти в мене ще поема,

мислите ти искам да превзема,

да изгоня нея от ума ти,

за да можеш да обичаш.

 

 

Греховете ти ще опростя,

вината аз със тебе ще деля,

живота си ще дам дори,

за да можеш да обичаш.

 

 

 

 

Посветено.

 

 

 

 

 

 

 

© Марти Петрова Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??