19.03.2017 г., 23:26 ч.

за да се намеря ще се загубя в теб 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
554 1 2

блаженството е точка
в която упоменава се твоето име
хиляди сакрални мисли 
преминават
сблъскват се
изпълват те с ярост
с желание
на косъм си да се откъснеш
губиш контрол
преливаш от сияние
покрита в нощ 
земята те обгръща
ти си нейно дете

 

смирено звездите те посрещат и
очи в очи търсим се 

 

достигаш апогея 
невзрачно и незабележимо свиваш се
с цялата тази мощ у теб 
падам в краката ти
струните от душата ти 
разкъсват ме и връщат 
резонират отвъд нашето съществуване

 

ти си краят на една сурова зима
знам че пролетта

е недалеч от нас
ухаеш на цветя

 

кожата ти и аз 
сме във вечна симбиоза

© Just Danny Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря! Ценя мнението Ви, надявам се този стих да остави у вас едно приятно и топло чувство за любовта.
  • Браво!Вдъхновено,на един дъх излято и събрало любовта в космоса на душата.😍
Предложения
: ??:??