12.11.2007 г., 12:58 ч.

За да възкръснем и двамата 

  Поезия » Любовна
713 0 19
Признавам, че имам претенции
и се лутах по грешен път.
Но те моля, мой любими,
приюти ме, притисни ме в този кът.

Не отричам, че съм окаляна,
коленича пред теб - разкаяна жена.
Стопли ръцете ми студени,
не искам да бъда без теб - сама.

Ако искаш вземи камшик и удряй,
нека чрез болката да се преродя.
Искам да ме видиш каквато бях:
нежна и чиста като роса.


Още любовта ни свързва, любими,
е, може да не е, както преди.
Но ела, прегърни ме, възроди я,
а аз ще я пречистя със сълзи.

И днес желая да съм ти жена,
утре няма да мога да живея без теб.
Дай ми любов  и топлина,
за да възкръснем и двамата в този ден.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??