23.10.2020 г., 8:03 ч.

За душа 

  Поезия » Любовна, Философска
376 0 0

Две щипки самота

в чаша усмивка,

две щипки мечта

върху изпусната въздишка!

Две капки сълза

коктейл на душата,

две бучки

замръзнали сърца,

сол на съдбата.

Две щипки утра,

на нощ крила,

зрънце вечерна самота

върху буря на душа,

притиснати вълни

върху скала,

пяна на душа утринна,

две щипки тишина

върху утро

мечта разпукващо.

Две щипки съдба

върху една душа разбъркана,

сламка изсмукваща мечта,

тъгата недокосваща.

 

Максим Велков

© Максим Велков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??