29.04.2009 г., 11:05 ч.

За дядото и бабата 

  Поезия » Хумористична
744 0 11

Дядото с остена

бабата подгони.

Иска да обменят

мисли и хормони.

 

Баба напред тича

и назад занича:

дали като лани,

дядо ще я хвани?

 

На глас вика: нямаа!

На ум вика: дръж ма!

На една полянаа,

че като я тръшна...

 

Че като забърза

гащи да развързва.

 

Няма пояс, ами цип.

 

Да се не видяло,

пусто опустяло!

Сигурно е птичи грип.

Патето умряло.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??