26.03.2010 г., 11:59 ч.

За една твоя сълза... 

  Поезия » Философска
691 0 9

За една сълза
твоя,
бих обърнала
целия свят...

Светлина
омайна,
бленувана
чистота...

Спокойствие
дари ми,
Иисусе,
усмивка
от две
очи...

Мир и Надежда,
разум
от звездни звезди -
окрилящи,
закрилящи
хоризонти
на нежни
копнежни
мечти...

Любов.

Дъги от други
светове,
лъчи седемцветни,
галактики
от сини
цветя...

Рисунка, обляна
от искрящи
светлини
нарисувах,
написах
стих...

Огромни
вълни,
желания
страдащи,
изгарящи,
омайни,
бушуващи
урагани...

Земя синя...

24.03.10г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??