Мъжът не може да забременее.
Тъй Бог решил е във Светото Сътворение.
Чух, в Анадола продължават да се пробват.
Не са съгласни с Божието решение.
Две майки с две дечица на голям плакат.
Това е нашето семейство. Да.
Простете, искам само да попитам.
За тез дечица. Имат ли баща ?
И той съгласен ли е да ги види на плаката?
Нали, все пак са негови деца.
От майка са родени, туй е ясно.
Но някой трябва да е ръсил семенца.
Живеете сред нас, но сте различни.
То, лошо няма. Всеки има си мéсто.
Но, моля, Ви ! Пазете тайните си лични.
Не ги развявайте, като непраното бельо.
За Гей парада, голи да се съблечете,
приемам всичко. Шарен е света.
Но, моля, Ви ! От мене се отдалечете.
И не навирайте ми задниците си в носа.
© Марко Всички права запазени