25.11.2009 г., 15:58 ч.

За химера и вятърни мелници 

  Поезия
682 0 2

Проверявам за последен път.

Наистина те няма – да бе изчакал

още малко.  Аз събирах смелостта  

си да те заговоря пак. Още малко

трябваше, за да прескоча нравите

и гордостта.

Или е по-добре така. Без усмивки

с шоколадова глазура, без ръце,

които не могат да прегърнат,

без бленувани съновидения и

химерата за вятърните мелници.

По-добре така. Да си отидеш –

като освобождение.

 

 

© Иии Тттт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??