19.01.2011 г., 20:17 ч.

За живота 

  Поезия » Хумористична
488 0 3

       За    живота

 

 

 

Животът - като влак на   гара,

тръгва бавно, пъшка, пуска пара,

но  скоростта  веднъж   набрал,

лети  към  нежелания финал.

 

 

 

Понякога  сме  волни машинисти  

- друг път  отчаяни  статисти.

Съдбата   мята ни от бряг  на бряг

на  времето  във лудия  му  бяг.

 

 

 

Вчера    щастлив - днес   печален,

всеки миг…   просто е    реален. 

Изборът -  тайна    от   отвъдни светове,

актьорите  реди  и  развръзките     зове.

 

© Запрян Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??