Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Представете си - как няколко лайна
около нас примигват... и въздишат...
Те радват се - на всяка миризма -
Самите те... на нищо не миришат.
А ние знаем, че са истински лайна,
но ги търпим, защото не миришат.
Дори ги каним - в свойта суета -
по домовете ни спокойно да издишат.
И те попиват - много... аромат,
набъбват - стават важни... и големи...
И се насират - с истинска воня...
И всичко усмърдяват със проблеми...
И представете си - Навсякъде... лайна -
Размазано... вонящо... безразличие...
А всички сме, без никаква... вина -
Живеем с тях, а даже, им приличаме...
© Yuri Yovev Всички права запазени