За любовта прегради няма,
но понякога е и измама.
Любовта ни наранява,
но и греховете опрощава.
Любовта е сладка песен,
но и океанът бесен.
Любовта, любовта...
... тя е приказна мечта.
но и сълза след сълза
за разбитите сърца.
Тя ни утешава,
но и често разгневява...
© Джабула Всички права запазени