24.10.2009 г., 23:37 ч.

За любовта 

  Поезия » Философска
562 0 0

 

За любовта

 

 

 

Любов - ще кажете всички -

тъга - отвръщам Ви аз.

Нима има любов без разлъка,

нима има беда без поука?

 

 

 

                                                                   Кирил Кирилов

© Кирил Кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??