Oct 24, 2009, 11:37 PM

За любовта 

  Poetry » Phylosophy
571 0 0

 

За любовта

 

 

 

Любов - ще кажете всички -

тъга - отвръщам Ви аз.

Нима има любов без разлъка,

нима има беда без поука?

 

 

 

                                                                   Кирил Кирилов

© Кирил Кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??