7.03.2017 г., 17:59 ч.

За любовта 

  Поезия » Друга
318 1 1

Това лудо чувство Любов
не знае ни време, ни възраст
и безкрайно във този живот
те пленява изненадващо, бързо.
Със същата сила на младост,
със страст и копнеж несломим
и потръпващо тяло от радост
с онзи допир и миг несравним.
Не подбиращ деня и нощта
нито място и час разрешен,
обгърнат от гореща вълна,
от магия любовна пленен.
Унесен в сладка забрава,
в палитра на неземни светлини,
отдаден в греховна наслада
без тяло се рееш, летиш.
Ех, Любов, ти вечно дихание,
приживе човек се преражда
чрез тебе е жив и в съзнание
обречен е с теб да се ражда.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??