2.07.2013 г., 21:20 ч.

За любовта е нужно 

  Поезия » Любовна
461 0 3

Във две очи

без думи да се влюбиш.

Със две ръце

към нея да посегнеш.

С едно сърце

по здрач да се залюбиш.

В едно легло

със нея да си легнеш.

Една душа

със думи да превземеш.

Със таз любов

звездите да затулиш.

Едно зърно

от нея да си вземеш

и всеки звук

с целувка да потулиш.

Един мерак

за хапче да го взимаш.

Една ръка -

възглаве да ù сложиш.

Едно дете

от нея да си имаш.

Един живот

за нея да заложиш!

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??