Снощи чух по новините
много важна новина:
Че Симеонов, и жените
са си “стиснали ръка”
Вицето, оставка хвърлил,
той дори... се извинил...
и признал си, че е рязък
Чифликчийски инфантил!
Казал също, че в палатка
с две одеяла и дюшек,
с най-дебелата тетрадка
и с писалки също две -
пълен списък ще направи
на Държавните Мъже!
Че във бедните държави
пълна рядкост са ни те!
С нова партия - Народна,
ще строи със тях от днес!
А жените - благородно
ще му раждат за прогрес!
Там ще бъде - “нъмбар уан”!
Най-прославен патриот!
Номер две - Петкан, Иван
и всеки истински идиот!
Тъй че, бързайте момчета,
идва нов - велик момент!
Пак ще имате късмета
да сте в следващ Парламент!
Там мъжкарското си знаме
ще развявате докрай -
Няма кой да ви засрами,
ще сте в Истинският Рай!
Там... с “помазани” - подобни
пак ще спуснете бюджет -
Но не за Майките ви родни,
а за близки със “късмет”...
© Yuri Yovev Всички права запазени