20.04.2010 г., 22:11 ч.

За малко 

  Поезия » Любовна
647 0 1

За малко

 

Не ме оковавай

в бетонни прегради,

не слагай рамки

на душевната ми свобода,

остави ми прозорче на обектив

между всичките сгради -

да оценя твоята красота,

да се връщам при нужда сама.

Не искам чорбаджии на душата си вече,

а само малко мъжка топлина,

за час, за два бъди до мен и толкоз -

връщам твойта свобода.

Не идвай в късен час,

не хлопай,

не ме търси във другите жени,

когато тръгвам си, назад не се обръщай -

била съм твоя и преди.

© Триб Трибс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??