27.10.2007 г., 0:09 ч.

За мама 

  Поезия » Друга
2019 1 6
 

Ти си истинска като земята и небето.

И тиха като полъха на вятър.

Във тебе са събрани цветовете

на черната земя и на реката.

Ти си премъдра като стара песен,

по детски искрена си и лъчиста.

Душата ти е лист от златна есен,

очите ти са сребърни мъниста.

Усмивката ти топли като лято -

аз искам винаги да се усмихваш!

Обичам те тъй искрено и свято,

обичам те като свещена истина!

© Горяна Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??