По-болезнена от неспазено обещание,
по-полезна от неистинно вярване.
По-дълбока от нелечима рана,
по-висока не мога да стана.
Последна като дума прощална,
поредна като мисъл банална.
Обичам да целувам и да помня,
отричам да съм чужда или твоя...
необичайна - не ми е присъда,
естествена - такава съм и ще бъда...
© Милица Игнатова Всички права запазени
обичам да целувам и да помня
отричам да съм чужда или твоя
много ми хареса