Jan 19, 2008, 2:42 PM

За мен  

  Poetry
722 0 12

По-болезнена от неспазено обещание,

по-полезна от неистинно вярване.

По-дълбока от нелечима рана,

по-висока не мога да стана.

Последна като дума прощална,

поредна като мисъл банална.

Обичам да целувам и да помня,

отричам да съм чужда или твоя...

необичайна - не ми е присъда,

естествена - такава съм и ще бъда...

© Милица Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??