6.01.2008 г., 19:22 ч.

за мен 

  Поезия » Бели стихове
570 0 2

За мене сълзи

странниците ще леят

в разбития бокал на жалостта...

 

За мене несретници

едни ще ме оплакват -

о, несретниците винаги скърбят...

© Цецо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??