11.12.2013 г., 13:57 ч.

За мен това е непонятно 

  Поезия » Гражданска
296 0 0

За мен това е непонятно

За мен това е непонятно,
умирате за пуста власт.
За туй ли лъжете стократно!
Шараните не са сред нас!

Народът вече не ви вярва!
Той  знае вашите лъжи!
О, ял е вашата  попара...
Целувката ви му тежи!


 24.10.2011г. София

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??