8.05.2008 г., 11:29 ч.

За миг 

  Поезия » Друга
606 0 7
 

Заключих вратата...

Отдавна

никой не влиза през нея.

И без излишни емоции,

някак ще преживея.

Не вдигам кули от пясък,

в облаци не витая.

Само понякога нощем

тайничко си мечтая...

Без условия и въпроси,

да бъда твоето момиче.

Слънчева или ядосана,

да знам,

че за миг ме обичаш.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??