8.12.2018 г., 15:13 ч.

За миг да те видя 

  Поезия » Любовна
366 0 0

Тази нощ ще прегърна Луната.

От високо искам да те видя.

Миналото отново да съживя

с всичко онова свидно и мило,

дето безвъзвратно си отиде...

 

Високо, високо над думите,

над грешките и обидите.

Над самите нас и над другите,

над коварния страх, над интригите.

И онова, що не успяхме да имаме.

 

За всичко, което рисувахме,

а после смело зачерквахме,

повярвай ми, не съжалявам!

Достатъчно е, че още дишаме

и, че някога сме се имали...

 

Тази нощ ще докосна звездите

и ангелите, отдавна отлитнали.

Нямам какво да прощавам и губя.

За разбиране и прошка не моля.

Стига ми само за миг да те видя!

 

'12/2018 

 

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??