Тази нощ ще прегърна Луната.
От високо искам да те видя.
Миналото отново да съживя
с всичко онова свидно и мило,
дето безвъзвратно си отиде...
Високо, високо над думите,
над грешките и обидите.
Над самите нас и над другите,
над коварния страх, над интригите.
И онова, що не успяхме да имаме.
За всичко, което рисувахме,
а после смело зачерквахме,
повярвай ми, не съжалявам!
Достатъчно е, че още дишаме
и, че някога сме се имали...
Тази нощ ще докосна звездите
и ангелите, отдавна отлитнали.
Нямам какво да прощавам и губя.
За разбиране и прошка не моля.
Стига ми само за миг да те видя!
'12/2018
© Мая Санд All rights reserved.