2.10.2013 г., 23:56 ч.

За морето със любов 

  Поезия
612 0 0

За морето със любов

 

Със полъха на синьото море,

море красиво, с приказни картини,

разхождаше се край брега дете,

дете с очи, като на морето Сини.

 

То съзерцаваше вълните как танцуват,

танцуваха без спирка за детето,

а чайките със вълните си взеха да рисуват,

прекрасната Утопия за сърцето.

 

Детето бавничко пристъпяше напред

и стигна до водата синьо бяла,

а вълните лекичко разпръскваха навред

снежни капчици от свежест за раздяла.

 

Изпратиха го птичките със песен,

аромата свой морето подари му,

със красивото в сърцето живота е по-лесен,

хвани щастието в ръцете си  и прегърни го...

© Красимир Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??