13.05.2008 г., 23:19 ч.

За моята любима 

  Поезия » Любовна
912 0 2
Принцесо малка,
истинска ли бе
ти или сън
лъжовен, който
така ме нарани,
че останах без
сили и без дух.

Аз съм вече
фиктивен на
тази земя.
Дали живея
или съществувам,
това е
съществен въпрос.

А ти, принцесо малка,
от сънищата ми
се махни и в
настоящето с
мен остани!

© Цветан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??