2.07.2007 г., 22:51 ч.

За моята майчица Благородица 

  Поезия
867 0 9
                                                              
                                                              За моята майчица 
                                                                   Благородица 
                                                                    

                                      Боже, удари небесната камбана!
                                      Направи така, че мъничка да стана.

                                      Нежно мама в очите да погледна
                                      и отново в скута топъл да поседна.

                                      По детски ще и кажа - Мила мамо,
                                      колко много те обичам само!

                                      И още - майко, ти си светлината,
                                      в мрака пак блестиш като луната.

                                      Свята Благородица си ти за мене!
                                      Чувство за вина и болка стене.

                                      Прости ми, че пропуснах този шанс,
                                      а толкова любов аз исках да ти дам!
          
                                      Боже, удари небесната камбана!
                                      Моля те, молбата ми предай на мама.


            Благодаря на Мая Попова, че ми показа светлината, която майките излъчват.


                                  
                                                                

                                     

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??