23.01.2008 г., 8:55 ч.

За него 

  Поезия » Друга
846 0 10

Ти си раздяла, венчавка и брак,

ти си хитрият, умен глупак,

ти си траурната вест в сватбен ден,

ти си топла вълна във залив студен.

 

Ти си преходен като пътна настилка,

ти си здрав на лечебна носилка,

ти си лъжата, дълбоко забулена,

ти си девственост, отдавна изгубена.

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??