Jan 23, 2008, 8:55 AM

За него 

  Poetry » Other
852 0 10

Ти си раздяла, венчавка и брак,

ти си хитрият, умен глупак,

ти си траурната вест в сватбен ден,

ти си топла вълна във залив студен.

 

Ти си преходен като пътна настилка,

ти си здрав на лечебна носилка,

ти си лъжата, дълбоко забулена,

ти си девственост, отдавна изгубена.

© Милица Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??