5.11.2004 г., 1:25 ч.

За нея 

  Поезия
983 0 0
...И някъде където
Небето галеше звездите
А брега целуваше морето
се яви изпод мъглите

Луната-да ги разпилее
пронизвайки тъма злокобна
Личицето да огрее
И усмивката чаровна

На момичето което
вятърът косите гали
и звездите в небето
за Нея до една изгарят...  

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??