За Нея
Да пиша за любимата не смея,
ех, явно аз съм лош поет,
и явно да я лъжа не умея,
усеща всичко тя, щом малко не е в ред.
Да афиширам своята любов не искам,
за чувствата ми нека знае само тя
и само тя, когато си поиска,
да вземе колкото ѝ трябва на мига.
В живота ни и хубаво, и лошо
редяха се, това е стар закон,
децата ни пораснаха и някак просто,
разбраха за уют, любов и дом.
Аз много от съдбата не желая.
За всичко с нея ще се разплатя,
за мен е важно само с мойта „Ларина“,
да бъдем заедно в радост и тъга.
© Христо Паничаров Всички права запазени