Oct 30, 2016, 12:37 AM

За Нея 

  Poetry » Love
1449 4 9

 

 

                                                 За Нея

 

                             Да пиша за любимата не смея,

                             ех, явно аз съм лош поет,

                             и явно да я лъжа не умея,

                             усеща всичко тя, щом малко не е в ред.

 

                             Да афиширам своята любов не искам,

                             за чувствата ми нека знае само тя

                             и само тя, когато си поиска,

                             да вземе колкото ѝ трябва на мига.

 

                             В живота ни и хубаво, и лошо

                             редяха се, това е стар закон,

                             децата ни пораснаха и някак просто,

                             разбраха за уют, любов и дом.

 

                             Аз много от съдбата не желая.

                             За всичко с нея ще се разплатя,

                             за мен е важно само с мойта „Ларина“,

                             да бъдем заедно в радост и тъга.

© Христо Паничаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??