21.09.2004 г., 9:52 ч.

За Плам 

  Поезия
1299 0 1

Защо понякога се вглеждам  аз във себе си
и виждам само мрака във нощта
и сякаш нямам нищо като чувства
и сякаш всичко е тъга...

Защо когато си мисля за теб
и душата ми се свива от тъга,
не иска да си спомни твоето лице,
защото пак в плач ще се облее тя...

Защо като погледна как вали дъжда
очите ми се насълзяват без да искам?
И спомена за теб прегръща ме сега
и здраво аз очите си притискам...

Защо ли пак не мога да заспя?
Въртя се във леглото,а съня-
избягал пак от мен
и не искам аз за теб да мисля,
но как,когато аз го искам,
просто ти си вътре в мен...

© Елена Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ели,на коя Плам е посветено?
    Поздрави за искрения и хубав стих!
Предложения
: ??:??