8.04.2006 г., 10:10 ч.

За последно 

  Поезия
696 0 9
Слънцето бавно си отива.
Скрива се последният лъч светлина.
Небето с морето тихо се слива.
Светът се обгръща със тъмнина.
Тази вечер за нас е последна!
Последна целувка, последен замах,
последно докосване, усмивка последна,
последен сладък любовен грях.
Заедно сме за последен път,
нека сега му се насладим,
да се молим да не идва мигът,
когато ще трябва да се разделим!
Дойде ли утрото и светлината,
ти на любовта ми гръб ще обърнеш.
Не ще виждам вече красотата,
защото безмълвно от мен ще си тръгнеш.
И ето, време е - слънцето изгря!
Щастието ми в мъка премина.
Твоето "Сбогом!" до мен долетя...
и завинаги ти си замина.

Посветено на Д.

© Хриси Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??