9.07.2011 г., 23:59 ч.

За последно 

  Поезия
765 0 2

 

 

За последно

 

Благодаря, невероятни хора,

че върнахте съня ми на нощта

и не трябва пак да тъпча боса

по острата изсъхнала трева.

 

Благодаря ви за спокойна памет,

за мислите, събрали се в поток,

за спасението ми, когато

едва не се удавих във въртоп.

 

Благодаря ви за лека целебен,

за болката, крещяла зарад нас,

за подаръка, така полезен,

щастливо да живея в моя свят.

 

Благодаря ви, мои мили хора,

че обичта я върнахте при мен

и забравих старата умора,

повярвала във утрешния ден.    

 

 

 

© Ани Виделова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??