Доброто и Злото
се борят в човека.
Доброто и Злото
в сърцата стоят.
Сам всеки решава
задача нелека,
да тръгне или не,
по правия път...
За този свят
не ме е жал.
Но трябва в него
да се влача...
Аз своя път
съм извървял
и нямам
повод
да заплача!
© Христо Славов Всички права запазени