29.04.2008 г., 6:58 ч.

За първата целувка 

  Поезия » Любовна
1128 0 4
В ранните часове на деня,
когато всичко спи...
Сякаш не нарочно, сякаш насън...
Затворени бяха очите, но осезанията се изостряха...
Зазоряваше се.
Усещах дъха ти... усещах те близо...
Чувах лъчите, чувах росата.
Невинно и плахо... пеперуди летяха.
Мойте устни усетиха твойте...
трептяха...
Леко и едва-едва,
сякаш могат да се разтопят от допира.
Докоснаха се и ръцете,
сякаш могат да замръзнат едни без други.
Насън си ти до мен,
за да изгрее мойто слънце,
за да започне моят ден.

Отварят се очите... Сънувам ли още?!

© Сара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??