1.02.2012 г., 10:22 ч.

За първи път 

  Поезия » Любовна
496 0 0

  За първи път
  аз те видях
  с тъжни очи
  и те спрях.
  И те попитах:
  - Кажи, красавице,
  защо е тъжно
  твоето лице?

  Ти плахо спря
  и ме погледна
  тогава разбрах,
  че това е съдба!
  Но не посмях
  ръка да протегна!
  Ти си отмина,
  а аз онемях...

  Не вярвах, че любовта
  може да носи тъга.
  Мислех, че тя
  е най-красивата дума
  в света...

© Димитър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??