24.02.2007 г., 13:59 ч.

За сбогом 

  Поезия
602 0 9
                                        Не виждаш ли - пак идва есента,
                                        и лятото отново си отива,
                                        ще тръгнеш с него, аз ще сьм сама,
                                        постой със мене буден, не заспивай.


                                        Аз искам да те гледам цяла нощ,
                                        и цяла нощ така да ме прегръщаш,
                                        сега си тук, но скоро, мили мой,
                                        в съня ми само вече ще се връщаш.


                                        Не виждаш ли - пак идва есента,
                                        една любов отново си отива,
                                        но този път не ще се върне тя.
                                        Постой със мене буден, не заспивай!

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??