18.02.2012 г., 11:12 ч.

За себе си 

  Поезия » Друга
876 1 4

Много пъти съм грешала.

И грешките си не отричам.

Но когато съм права - съм права!

Нали съм си мъжко момиче.


Държа си на думата винаги.

И реша ли нещо, го правя.

Проблеми щом имам - решавам ги.

И разваления шкаф си поправям.


Самичка си карам колата.

И при нужда се бия

(ей така си вървя, по хавата).

Ако съм спирт, ще съм силна ракия.


Сърцето ми е голямо.

И лесно не се панирам.

Но имам нужда на мъжкото рамо

понякога глава да опирам.


Не обичам да се оплаквам.

Да ме тешат не обичам.

И честичко си поплаквам...

Аз съм мъжко, но все пак момиче!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.

  • http://www.youtube.com/watch?v=AL2WR5FIdWc
  • харесах!
  • Хареса ми!
  • При всичките му кусури с ритъма и строежа на стиха - нещо свежо и приятно. И поне искрено. Внушенията "мъжко момиче" и "силна ракия" не са особено поетични, пък и повтарят известни образци, но финалът спасява цялото. Продължавай, желая ти леко перо!
Предложения
: ??:??