11.09.2020 г., 13:30 ч.

За смъртта 

  Поезия » Философска
569 0 9

Човек, 
където много често се намира,
най-вероятно там и и ще умре.

 

Морякът ще умре насред море,
ловецът ще умре на лов,
а аз - по време на любов.

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??