11 sept 2020, 13:30

За смъртта 

  Poesía » Filosófica
662 0 9

Човек, 
където много често се намира,
най-вероятно там и и ще умре.

 

Морякът ще умре насред море,
ловецът ще умре на лов,
а аз - по време на любов.

© Ангел Чортов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??