Sep 11, 2020, 1:30 PM

За смъртта 

  Poetry » Phylosophy
563 0 9

Човек, 
където много често се намира,
най-вероятно там и и ще умре.

 

Морякът ще умре насред море,
ловецът ще умре на лов,
а аз - по време на любов.

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??