13.05.2008 г., 9:29 ч.

За спомен 

  Поезия » Друга
903 0 8

За спомен

С очи, в мъка замъглени,

гледам снимката ти, скъпа мамо,

и взирам се в чертите изнурени,

а ти ми се усмихваш дяволито.

 

И като че протягаш ми ръка,

но да я взема аз не смея,

нима това е нашата съдба,

пред снимката ти аз немея.

И тихичко отронвам едно благодаря.

Не бих могла аз, зная,

да ти се отблагодаря докрая,

но може би ако срещнем в рая...

Да зная, че любовта тъй много струва,

че туй е съюз свещен,

но в рая любовта не се търгува

и тя ще си остане между теб и мен.

 

© Виктория Влайкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??